Η κόκκινη γόβα είναι ένα δυναμικό αξεσουάρ, που κυριαρχεί στις πασαρέλες εδώ και πολλά χρόνια.

Το αγαπημένο παπούτσι των σχεδιαστών μόδας έχει διασχίσει χιλιάδες μέτρα στο catwalk και πάντα καταφέρνει να μαγέψει όλες τις γυναίκες που παρακολουθούν. Δεν σταματά να στολίζει τις εμφανίσεις των διάσημων ηθοποιών, τραγουδιστών, μοντέλων και celebrities σε όλο τον κόσμο και εμφανίζεται σε πολλές εκδηλώσεις, φορεμένο με διαφορετικά στύλ.

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που συμβολίζει το πάθος! Τραβάει τα βλέμματα και είναι σέξυ. Σε κάποιες χώρες συμβολίζει την καλή τύχη και την ευφορία. Από την εποχή του Μεσαίωνα, ήταν συνήθεια των βασιλέων και των πλουσίων, να χρησιμοποιούν το κόκκινο χρώμα στα παπούτσια για να δείξουν την ευγενή καταγωγή τους και τον πλούτο τους.

Το κόκκινο χρώμα είχε από τότε την σημασία της δύναμης, όπως και σήμερα. Ταυτόχρονα, εκτός από μία δυναμική νότα στην εμφάνισή σας, η κόκκινη γόβα έχει και ένα παιχνιδιάρικο χαρακτήρα. Είναι μία λαμπερή λεπτομέρεια, που σε συνδυασμό με ένα κατακόκκινο κραγιόν, μπορεί να γοητεύσει και να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Μην υποτιμάτε την δύναμη της κόκκινης γόβας! Δοκιμάστε να την προσθέσετε στο καθημερινό σας ντύσιμο και κλέψτε την παράσταση και τα πιo κολακευτικά σχόλια.

on 0

Σχόλια

Leave A Reply

Your email address will not be published.